Rätt försäkring för en barnfamilj

Försäkringar är en helt vetenskap, det finns mängder med olika försäkringsbolag och alla har ett brett utbud av olika försäkringar så att du ska kunna skydda precis allt du äger. Just försäkringsbranschen har fungerat exakt likadant i århundraden men nu börjar det äntligen vända och det kommer fler och fler moderna försäkringar.

Nu kommer det flera nya och moderna försäkringsbolag för att du ska kunna få försäkringar som passar just din situation. Som en barnfamilj är det ett måste att ha en hemförsäkring som skyddar, dig din familj och dina saker men det kan även vara bra att ha till exempel en reseförsäkring eller allriskförsäkring.

Gofido som anpassar försäkringen efter din familj

barnfamiljGofido är det nya försäkringsbolaget där du väljer vad som ska ingå och därmed hur mycket du ska betala. Denna försäkringen passar perfekt till en barnfamilj där du kanske har lite fler saker än andra som du enkelt kan lägga till i din försäkring som till exempel barnvagnen. Traditionella bolag utgår ofta från att alla människor har samma saker och samma behov av försäkring men här är här Gofido är annorlunda. Du väljer själv vad som ska ingå i en försäkring hos dem.

Försäkringen du bör ha

En hemförsäkring är inte en lag men det är i princip ett måste.

”Hemförsäkring är en sådan som alla i samhället borde ha” Säger GP.

Denna skyddar dig, dina saker, din familj och ditt hem. En trafikförsäkring ska du ha enligt lag om du har en bil. Även en barnförsäkring är bra att ha så att dina barn skyddade även utanför skoltid