Roliga presenter till barn

Bjuden på barnkalas men osäker på vad du ska ge barnet? Visst är slime alltid kul, men innan du tar ett fantastilöst beslut kanske du ska ge internet en chans? Det är ju trots allt på internet man hittar de bästa erbjudandena och det finns massa roliga prylar att fynda!

Letade du efter roliga prylar att ge bort i present till ett födelsedagsbarn? Barn är både lätta och enkla att köpa presenter till. De uppskattar i princip allt de kan få, även om de tröttnar snabbt på prylarna också. Därför måste man hitta en guldgruva med massor av roliga prylar att köpa. Det kan vara allt från nyckelringar till koppar med roliga motiv.

Goodiebag med roliga prylar!

Ja, vad ska man egentligen ge till ett födelsedagsbarn? Roliga saker, förstås! Det behöver inte bli dyrt, eftersom många både drar ner på kostnaden för själva kalaset och sedan ska inte själva presenterna heller bli för dyra. Under hundringen kan funka utan att göra mottagarföräldern för obekväm. Roliga småsaker är det som barn tycker är allra roligast att få. Det bästa tipset går egentligen att hitta på mama.nu:

”Gör en liten ”goodiebag” av en fin påse, gärna av det ni hittar hemma: Exempelvis ett läppsyl som luktar gott, en godispåse, en fin penna, en tidning…”

Byt ut läppsyl och fina pennor till riktigt roliga småprylar istället! Krimskrams är något föräldrar har svårt för, men det är faktiskt vad barnen själva tycker är roligast att få. Ett annat roligt tips är att fixa en egen piñata men där ni lägger i små roliga prylar istället för godis – eller kanske blanda. Många barn föredrar faktiskt små leksaker framför godis. Definitivt bättre för hälsan!