Så skapar du det perfekta barnkalaset

När det är dags att ordna barnkalas behöver du ha en budget för alla delar av kalaset. Ett barnkalas kan göras så stort och festligt du vill, eller endast involvera barnets närmaste vänner. För att få plats med fler saker i din budget kan du satsa på att hyra maskiner och tjänster, vilket minskar kostnaderna för kalaset.

Ett bra alternativ är att hyra en slushmaskin hos https://www.bergamunken.com/hyra-slushmaskin/, vilket ger dig möjlighet att erbjuda goda kylande drycker i alla möjliga färger och smaker. Här går det att anpassa drinkarna efter festens tema, vilket brukar vara populärt bland små gäster. Det är särskilt gott att dricka svalkande slush på sommaren, men på ett svettigt och lekfullt barnkalas passar drycken väl under alla årstider. Hos Bergamunken kan du också hyra maskiner som framställer popcorn, sockervadd och mjukglass. Eller varför inte en hoppborg eller ett partytält?

Ordna kalas på liten yta

Om du inte har så stor yta att ordna kalas på kan det fungera att duka upp på golvet. Med mjuka mattor och kuddar kan kalaset förvandlas till en spännande picknick inomhus. Hem och hyra tipsar om att servera plockmat på kalaset:

“Spett med barn­vänliga godsaker och en stor skål bål brukar vara upp­skattat och är dessutom inte så dyrt.”

Kalas inom budget

För att dra ner på utgifter kring kalaset kan barnen leka roliga lekar som inte kostar något att genomföra, som “Hela havet stormar” eller kurragömma. Det finns också färdiga paketlösningar för kalas som exempelvis på Livrustkammaren i Stockholm.